Ilustrační foto

CHLEBOVÁ RAVIOLA
s pomazánkovým máslem a šunkou


Tmavé tramezzino naplněné pomazánkovým máslem s čerstvým koprem a šunkou. Vyzkoušejte tento netradiční sendvič, nebudete litovat.


Ingredience (1 porce):

Tramezzino Rye (1/4 plátu) 20g
Pomazánkové máslo 10g
Šunka 5g
Kopr čerstvý 1g
Sůl, pepř

Jak na to:

Z plátu tramezzina vykrojíme kolečko. Doprostřed tohoto kolečka navršíme pomazánkové máslo smíchané s nasekaným koprem a vtlačíme ruličku šunky. Vykrojený díl chleba i s ingrediencemi vložíme do tvořítka na ravioly a řádně stlačíme. Vytvořenou raviolu doporučujeme servírovat se zeleninovým salátem.

Tip:

Pokud nemáme k dispozici tvořítko na ravioly, použijeme na stlačení okrajů vidličku nebo tupou stranu nože. Obměnou náplně (je možné vytvořit i sladké ravioly s ovocem či čokoládou) nebo výměnou tmavého tramezzina za světlé získáme různé variace. Dle druhu náplně lze hotové světlé ravioly zapékat a podávat teplé.


                                                                                                       ZPĚT

Brožura TYC mini dezerty


Nová brožura PANESCOFOOD.COM  představuje kreativní concept lahodných a originálních mini dezertů. Ideální pro hotely, restaurace, kavárny i catering.

Brožura ke stažení  zde (pdf)

Produktový katalog 2016-17


Nový katalog s výběrem tradičních druhů slaného, plněného slaného a sladkého pečiva. Tištěný katalog žádejte u svého obchodního zástupce.

Katalog ke stažení  zde (pdf)

NOVINKY PANESCO 2015


Široký sortiment nových sladkých i slaných druhů prémiových pekařských specialit.

PANESCO novinky 2015.pdf