Ilustrační foto

ŘECKÉ PANINI


Ingredience (1 porce):

Panini s bylinkami 110g (1ks)
Čerstvá rajčata 20g
Rucola 3g
Černé olivy 10g
Sýr Feta 30g
Olivový olej 5g

Jak na to:

Panini podélně rozřízneme. Připravíme si náplň z rozmačkaného sýra Feta, trhané rucoly, krájených oliv a čerstvých rajčat. Vzniklou směs promícháme s olivovým olejem a plníme rozříznuté panini. Naplněné panini dlaněmi zmáčkneme a vložíme do kontaktního grilu, zapékáme 1 minutu.

Tip:
Řecké panini bude chuťově výraznější pokud náplň obohatíme o 20 g sýra Eidam.

 


                                                                                                        ZPĚT

Brožura TYC mini dezerty


Nová brožura PANESCOFOOD.COM  představuje kreativní concept lahodných a originálních mini dezertů. Ideální pro hotely, restaurace, kavárny i catering.

Brožura ke stažení  zde (pdf)

Produktový katalog 2016-17


Nový katalog s výběrem tradičních druhů slaného, plněného slaného a sladkého pečiva. Tištěný katalog žádejte u svého obchodního zástupce.

Katalog ke stažení  zde (pdf)

NOVINKY PANESCO 2015


Široký sortiment nových sladkých i slaných druhů prémiových pekařských specialit.

PANESCO novinky 2015.pdf