Ilustrační foto

PANINI
s marinovanou Mozzarellou a rajčaty


Ingredience (1 porce):

Mini Focaccia with Green Olives 100g
Knorr Primerba Bazalka 4g
Olivový olej 1g
Rajčata čerstvá 50g
Mozzarella 100g

Jak na to:

Plátky Mozzarelly marinujeme v Knorr Primerbě Bazalka, kterou jsme smíchali s olivovým olejem. Na spodní díl pečiva střídavě klademe marinovanou Mozzarellu a plátky rajčat. Přiklopíme vrchním dílem pečiva a zapékáme v kontaktním grilu 1-2 minuty při teplotě 220°C.

Tip:

Přidejte do náplně i jemně nakrájenou čerstvou bazalku, sendvič pak bude aromatičtější a bude mít výraznější chuť.


                                                                                                       ZPĚT

Brožura TYC mini dezerty


Nová brožura PANESCOFOOD.COM  představuje kreativní concept lahodných a originálních mini dezertů. Ideální pro hotely, restaurace, kavárny i catering.

Brožura ke stažení  zde (pdf)

Produktový katalog 2016-17


Nový katalog s výběrem tradičních druhů slaného, plněného slaného a sladkého pečiva. Tištěný katalog žádejte u svého obchodního zástupce.

Katalog ke stažení  zde (pdf)

NOVINKY PANESCO 2015


Široký sortiment nových sladkých i slaných druhů prémiových pekařských specialit.

PANESCO novinky 2015.pdf