Ilustrační foto

PANINI PEČIVO
vhodné pro přípravu teplých zapékaných sendvičů 



PANINI BAGETA 

 

Základní pečivo pro přípravu teplých zapékaných sendvičů v italském stylu - panini. Bagety jsou připravovány s velkým množstvím páry tak, aby nedocházelo k vytváření kůrky. Křupavý povrch s efektním mřížkovým vzorkem vzniká až v
okamžiku zapékání v kontaktním grilu, tedy bezprostředně před podáváním. Nabízíme též ve variantě ochucené bylinkami.

 

PŘEDGRILOVANÉ PANINI 

 

Panini bageta s předgrilovanou mřížkou, která dodává i studenému sendviči vzhled čerstvě připraveného panini. Zároveň však podvědomě upozorňuje zákazníky na možnost tepelné úpravy na grilu.

Tuto plně dopečenou bagetu lze snadno rozmrazit a následně naplnit vhodně zkombinovanými ingrediencemi. Hotový sendvič může být nabízen v teplé i studené variantě, dle výběru zákazníka.

Předgrilované panini je vhodné také pro přípravu Hot-dogu.Nabízíme též ve variantě ochucené bylinkami.  

 

PANINI SESAME & NIGELLA 

 

Speciální pečivo oválného tvaru s bohatým posypem sezamu a semínek černuchy.

Černucha setá
(nazývaná též černý kmín, nigela, semena černé cibule) pocházející ze západní Asie je známá více než dva tisíce let. Černá semena byla tradičně využívána různými kulturami po celém světě nejen jako přírodní lék na různá onemocnění, ale také pro celkové zlepšení zdraví. Jako univerzální léčivo jej uznávali již staří Egypťané. Římané nazývali černuchu "řecký koriandr" a používali její semena jako potravinový doplněk.  

 

MINI FOCACCIA WITH FINE HERBS / WITH GREEN OLIVES  

 

Předkrojená, plně upečená Mini Focaccia s olivovým olejem připravená v klasické peci na dřevo. Dle druhu doplněná buď směsí italských bylinek či plátků zelených oliv.

Focaccia
Pravděpodobně nejoblíbenější italský chléb pochází z okolí Janova v severní Itálii, kde byl tradičně připravován v krbu nad bělavými žhavými uhlíky. Základními surovinami při výrobě je pšeničná mouka, olej, voda, sůl a droždí. Zejména v severní Itálii se přidává i vepřové sádlo, díky kterému je pak focacci měkčí a nadýchanější. Další chuťový rozměr dodávají tomuto pečivu olivy, olivový olej, italské bílé víno nebo bylinky (nejčastěji rozmarýn). Každý italský region má svou, mírně odlišnou verzi. Celý chléb focaccia z pekárny váží několik kilogramů, proto se porcuje na menší díly a prodává se na váhu.

 

 

SORTIMENT PRO PŘÍPRAVU PANINI 
Panini Bread (Panini bageta)
Panini Bread with Fine Herbs (Panini bageta s bylinkami)
Předgrilované panini
Předgrilované panini s bylinkami
Panini Sesame & Nigella (Panini se sezamem)
Focaccina Panini (Panini focaccina, prořízlá)

Mini Focaccia with Fine Herbs (Mini focaccia s bylinkami, prořízlá)
Mini Focaccia with Green Olives (Mini focaccia se zelenými olivami, prořízlá)

 

 

 

Pokud se chcete o panini dozvědět více, doporučujeme Vám stáhnout si kompletní leták. Kromě základních údajů o panini, jeho výrobě a jednotlivých druzích pečiva jsou připojeny i tři kompletní receptury, které Vám představí různé možnosti přípravy těchto moderních teplých sendvičů.

Leták ke stažení zde  (PDF, velikost 2,8MB) 

Brožura TYC mini dezerty


Nová brožura PANESCOFOOD.COM  představuje kreativní concept lahodných a originálních mini dezertů. Ideální pro hotely, restaurace, kavárny i catering.

Brožura ke stažení  zde (pdf)

Produktový katalog 2016-17


Nový katalog s výběrem tradičních druhů slaného, plněného slaného a sladkého pečiva. Tištěný katalog žádejte u svého obchodního zástupce.

Katalog ke stažení  zde (pdf)

NOVINKY PANESCO 2015


Široký sortiment nových sladkých i slaných druhů prémiových pekařských specialit.

PANESCO novinky 2015.pdf