Ilustrační foto

NOVÉ VÝROBKY PEČENÉ V KAMENNÉ PECI


 
V La Lorraine Bakery Group klademe vysoký důraz na inovace a kvalitní technologické zázemí. Důkazem této naší filosofie je nedávná investice do moderní automatické linky na výrobu pečiva ciabattového typu.

Tato nová, v České republice ojedinělá, výrobní technologie nám umožňuje pružně reagovat na měnící se požadavky tuzemského, ale i zahraničního trhu. Od nynějška vám tam můžeme nabídnout nejen nové druhy ciabatt, kostek, chlebů, ale i originálně tvarované bagety vlastní výroby.

Pracujeme zde s těstem, které před samotným zpracováním na lice prochází dlouhou dobou fermentace a pozvolného zrání. Během tohoto procesu dochází k pevnému provázání struktury surovin s přidanou vodou. Zároveň vzniká i řada aromatických a chuťových složek, které pak dodávají konečnému výrobku jedinečnou vůni a chuť, tak typickou pro tento druh pečiva.

Po vytvarování do požadovaného tvaru se pečivo předpéká v unikátní kamenné peci, která má vynikající tepelně akumulační vlastnosti. Díky působení horkého kamene rychle stoupá teplota uvnitř těsta, utvoří se pára a pečivo okamžitě nabývá na objemu. Zároveň se však během krátké chvíle utvoří na povrchu tenká křupavá kůrka, která zajišťuje, že vlhkost a aromatické látky zůstanou uzavřené uvnitř střídky. Výrazně pórovité pečivo je pak díky této speciální technologii pečení velmi dlouho vláčné, chutné a čerstvé. 

Leták ke stažení zde (velikost 1,16MB)


Sortiment:

 

CIABATTY & KOSTKY

ciabatta natural - ciabatta cereální - ciabatta s olivami mini - ciabatta rajčatová mini - kostka tmavá - kostka světlá - kostka s dýní - ciabatta junior - ciabatta s olivami - ciabatta rajčatová - ciabatta velká  

 

BAGETY

rustikální bageta - rustikální bageta střední - dřevorubecká bageta - katalánská bageta - maďarská bageta  

 

CHLEBY

neapolský chléb - multicereální chléb - chléb fitness s pohankou - farmářský chléb - kovářský chléb - grahamový chléb 

Brožura TYC mini dezerty


Nová brožura PANESCOFOOD.COM  představuje kreativní concept lahodných a originálních mini dezertů. Ideální pro hotely, restaurace, kavárny i catering.

Brožura ke stažení  zde (pdf)

Produktový katalog 2016-17


Nový katalog s výběrem tradičních druhů slaného, plněného slaného a sladkého pečiva. Tištěný katalog žádejte u svého obchodního zástupce.

Katalog ke stažení  zde (pdf)

NOVINKY PANESCO 2015


Široký sortiment nových sladkých i slaných druhů prémiových pekařských specialit.

PANESCO novinky 2015.pdf