Ilustrační foto

LOUHOVANÝ ROHLÍK
"salámové trio"


 

O louhovaném pečivu:
 LOUHOVANÉ PEČIVO výroba, dopékání, inspirace (ppt, 2,6MB)  

Ingredience (1 porce):

louhovaný rohlík 100g - dopečený
salámové trio (suchý salám obalený v černém pepři, zeleném pepři a parmazánu)
pepřová majonéza
žlutá paprika - proužky
rucola

Jak na to:

Louhovaný rohlík rozkrojíme (nedokrajujeme úplně, obě půlky musí zůstat spojené). Obě strany řezu potřeme pepřovou majonézou a plníme ozdobně stočenými kornoutky salámů a rucolou. Všechny tři druhy salámů rovnoměrně střídáme. Doplníme tenkými proužky žluté papriky, která náplň velmi pěkně bareveně doplní. Takto připravený rohlík můžeme podávat.


Tip:

Použijte pouze salám obalený v parmazánu a doplňte proužky červené, zelené a žluté papriky. 

                                                                                                        ZPĚT

Brožura TYC mini dezerty


Nová brožura PANESCOFOOD.COM  představuje kreativní concept lahodných a originálních mini dezertů. Ideální pro hotely, restaurace, kavárny i catering.

Brožura ke stažení  zde (pdf)

Produktový katalog 2016-17


Nový katalog s výběrem tradičních druhů slaného, plněného slaného a sladkého pečiva. Tištěný katalog žádejte u svého obchodního zástupce.

Katalog ke stažení  zde (pdf)

NOVINKY PANESCO 2015


Široký sortiment nových sladkých i slaných druhů prémiových pekařských specialit.

PANESCO novinky 2015.pdf