Ilustrační foto

La Lorraine revue PODZIM 2013
JAK NA SENDVIČE
studené, zapékané, originální, mini

Podzim v kuchyni
Jedinečné chleby z kamenné pece
Trhací chlebík "Cobblestone"
Unikátní mrazicí sklad v Kladně
Zapékané sendviče, kterým nikdo neodolá
Deset kroků ke správnému sendviči
Slané snacky nikdy nezklamou
Mini snacky nejsou věda
Nové dorty v klasickém stylu
Samostatně balené dorty s novými příchutěmi

 Časopis ke stažení zde (pdf, velikost 4,26 MB)

 

 


La Lorraine revue LÉTO 2012
CEREÁLNÍ PEČIVO obohacené křupavými semínky

Rustikální bageta s pohankou
Kouzlo vícezrnného pečiva
Wellness croissant je vždy po ruce 
Skvělá chuť čerstvého chleba
Rozhovor s Janem Michálkem
Chřest, skutečný elixír mládí
Čerstvá vejce, poklad schovaný ve skořápce
Mini dezert "Tropézienne"
Křehké listové záviny s dvojitou náplní

 Časopis ke stažení zde (pdf, velikost 8MB)

 


La Lorraine revue PODZIM 2011
Nebojte se DOPÉKÁNÍ PEČIVA

- rustikální bulky
- dopékání pečiva
- gas packs - pečivo pro domácí dopékání
- kostky s cereáliemi
- slané snacky inspirované Mexikem a Belgií
- podzimní dorty se sněhovou čepicí
- křupavé listové kapsy 

 

 

Časopis ke stažení zde (pdf, velikost 2,4MB)
Produktový list ke stažení zde (pdf, velikost 2,4MB)

Recepty z časopisu ke stažení zde


La Lorraine revue LÉTO 2011
PANINI sendviče přímo z grilu

- pita
- plněné croissanty
- italské panini
- muffiny a donuty
- hamburger a hot dog 
- flaguette
- bagety
- švédský chléb Tunnbröd
- italský mléčný chléb Tramezzino

Časopis ke stažení zde (pdf, velikost 3,57MB)


La Lorraine revue JARO 2011 (pdf)
TAJEMSTVÍ kamenné pece

- vícezrnné triangly
- chléb jako základní potravina
- moderní linka s kamennou pecí
- chléb s přírodním žitným kvasem
- venkovský chléb z Arden
- sladké dezerty pro kavárny i catering
- louhované bavorské pečivo

 

 

Časopis ke stažení zde (pdf, velikost 2MB)

Brožura TYC mini dezerty


Nová brožura PANESCOFOOD.COM  představuje kreativní concept lahodných a originálních mini dezertů. Ideální pro hotely, restaurace, kavárny i catering.

Brožura ke stažení  zde (pdf)

Produktový katalog 2016-17


Nový katalog s výběrem tradičních druhů slaného, plněného slaného a sladkého pečiva. Tištěný katalog žádejte u svého obchodního zástupce.

Katalog ke stažení  zde (pdf)

NOVINKY PANESCO 2015


Široký sortiment nových sladkých i slaných druhů prémiových pekařských specialit.

PANESCO novinky 2015.pdf