Ilustrační foto

KOSTKA SE SLUNEČNICÍ
s ořechovým máslem, gorgonzolou a jablky 


 

 
Ingredience (1 porce):

Kostka se slunečnicí (pečivo La Lorraine 4294257) 1ks
Máslo s vlašskými ořechy 10g
Gorgonzola 30g
Jablko 20g
Listový salát 5g

Jak na to:

Dopečenou kostku rozkrojíme a spodní díl potřeme ořechovým máslem, které připravíme smícháním sekaných vlašských ořechů se změklým máslem, poměry volíme dle vlastní chuti. Na máslo položíme listy salátu, gorgonzolu a na plátky nakrájená jablka. Přilopíme vrchním dílem pečiva a můžeme podávat.


Tipy a doporučení:

Abychom zabránili znědnutí nakrájených jablek, můžeme je na řezných plochách zlehka potřít citronovou šťávou.

Recepturní lístek ke stažení zde (pdf, velikost 1MB)   

                                                                                                    ZPĚT

Brožura TYC mini dezerty


Nová brožura PANESCOFOOD.COM  představuje kreativní concept lahodných a originálních mini dezertů. Ideální pro hotely, restaurace, kavárny i catering.

Brožura ke stažení  zde (pdf)

Produktový katalog 2016-17


Nový katalog s výběrem tradičních druhů slaného, plněného slaného a sladkého pečiva. Tištěný katalog žádejte u svého obchodního zástupce.

Katalog ke stažení  zde (pdf)

NOVINKY PANESCO 2015


Široký sortiment nových sladkých i slaných druhů prémiových pekařských specialit.

PANESCO novinky 2015.pdf