Ilustrační foto

La Lorraine, a.s. na workshopu společnosti
FANY gastroservis 2012


Nové produkty 2012, originální receptury a spousta inspirace

Stejně jako v loňském roce, tak i letos se společnost La Lorraine, a.s. zúčastnila tradičního workshopu společnosti Fany gastroservis. Byla to pro nás skvělá příležitost k setkání s našimi stálými zákazníky i k navázání nových obchodních kontaktů.

Návštěvníci měli možnost si u našeho stánku nejen prohlédnout, ale hlavně ochutnat široký sortiment pečiva, které bylo přehledně rozděleno do tří vzájemně provázaných částí. A opravdu bylo na co se koukat.  

Představili jsme koncept louhovaného pečiva a možnosti jeho originálního zpracování. Mezi novými produkty 2012 zaujaly zejména mini dezerty „Tropézienne“ s malinou inspirované slavným francouzským koláčem Tarte Tropézienne, ale také křehoučké mini záviny plněné duo náplní. Skvělé kombinace pudink-višeň, pudink-čokoládová náplň, ale i klasická náplň tvaroh-povidla překvapily svou chutí nejednoho zákazníka. Velkou pozornost však vzbudila i část věnovaná stávajícímu sortimentu. Zde si všichni mohli připomenout jak naše obrovské venkovské chleby, tak i excelentní mini koblížky s nugátem, které se dostaly do podvědomí snad každému z loňských návštěvníků. Vždyť kdo by netoužil znovu ochutnat tu malou sladkou kuličku plněnou krémovou náplní s báječně hutnou nugátovou chutí s nádechem lískových oříšků? Opravdový bestseller mezi dezerty k rozmražení a podávání!

O příjemné zpestření prezentace pečiva se postaral náš kolega Jan Michálek, manažer podpory produktů, který během celého dne připravoval návštěvníkům workshopu velmi chutné delikatesy z louhovaného pečiva a originálně pojaté panini.

Lákavá vůně tohoto občerstvení přivábila k našemu stánku nejednoho zájemce o ochutnání mini špízu z louhovaného pečiva se slaninou a cherry rajčátkem, hráškového krému v louhované kaštánku, pizzety z louhovaného pečiva s ratatouille, sýrem a slaninou, panini z hot dog bulky s vepřovým masem nebo delikátní zapečené briošky s uzeným lososem.

Receptury z workshopu Fany ke stažení zde.

 

 

 

 

 

 

Brožura TYC mini dezerty


Nová brožura PANESCOFOOD.COM  představuje kreativní concept lahodných a originálních mini dezertů. Ideální pro hotely, restaurace, kavárny i catering.

Brožura ke stažení  zde (pdf)

Produktový katalog 2016-17


Nový katalog s výběrem tradičních druhů slaného, plněného slaného a sladkého pečiva. Tištěný katalog žádejte u svého obchodního zástupce.

Katalog ke stažení  zde (pdf)

NOVINKY PANESCO 2015


Široký sortiment nových sladkých i slaných druhů prémiových pekařských specialit.

PANESCO novinky 2015.pdf